Wzd-check Nieuwsbrief

Wil jij je kennis over de Wet zorg en dwang bijhouden door het ontvangen van een informatieve nieuwsbrief?
Schrijf je nu in en ontvang elke twee weken de Wzd-check nieuwsbrief waarin we een ander thema t.a.v. de Wet zorg en dwang behandelen.
Wet zorg en dwang in de praktijk!

De Wet zorg en dwang is een complexe wet en de vertaalslag naar de praktijk is soms erg ingewikkeld. Met alleen kennis over de Wet zorg en dwang ben je er nog niet. Je bewust worden, zijn en blijven over de inzet van maatregelen is ook erg belangrijk. Maar welke maatregelen zijn er allemaal en wanneer is iets een Wzd maatregel voor jouw cliënt of bewoner? Ook wil je natuurlijk in zo min mogelijk tijd voldoen aan de eisen van de Wzd. Maar bruikbare tips en praktische adviezen gericht op jouw eigen praktijk zouden hierbij natuurlijk wel erg helpend zijn.

Daarom hebben wij de Wzd-check ontwikkeld!

Wat is de Wzd-check?

De Wzd-check is een efficiënte online tool die je slechts in circa 30 minuten jaarlijks invult voor je eigen cliënt of bewoner. Het is een praktijkproduct waarin alles geïntegreerd is, laagdrempelig, persoonsgericht, geschikt voor ieder niveau en altijd up-to-date met de laatste wetswijzingen.

Vul nu voor €49,95 de Wzd-check in voor een cliënt, doe kennis op over de Wzd en ontvang direct het unieke Wzd-check eindrapport waarin precies staat wat je bij je eigen cliënt of bewoner (nog) moet doen ten aanzien van de Wet zorg en dwang. De kosten heb je zo weer terug verdiend in de tijdswinst die het oplevert en al bij een afname vanaf 50 Wzd-checks per jaar ontvang je direct korting!

Wat onze klanten zeggen over het gebruik van de Wzd-check: 

‘Prettige en professionele tool om de Wzd maatregelen in kaart te brengen. Het geeft een overzichtelijk eindrapport. Inhoudelijk sterk toegerust met duidelijke instructies.’, ‘Wat een fijne tool. Heel duidelijk en overzichtelijk. Dit is precies wat wij zochten!’, ‘Wat een fijne check! Het helpt bij de bewustwording van de verschillende vormen van maatregelen die we soms misschien wel onbewust inzetten.’ en ‘Een mooi instrument om een goed gesprek over kwaliteit van leven, en de betekenis van de Wzd hierin, te voeren.’ 

Vul nu de Wzd-check in voor jouw eigen cliënt of bewoner!